O proizvajalcu hrane za pse RONi

PASJO HRANO RONI PROIZVAJAJO NAJBOLJŠI


Ko svojemu ljubljenčku ponudite pasjo hrano RONi, mu ponudite izvrsten obrok, ki so ga pripravil pri vodilnem evropskem proizvajalcu za razvoj, proizvodnjo in pakiranje super premium suhe hrane za živali GA Pet Food Partners. Ker pa proizvajalec hrane za pse ne trži pod lastno blagovno znamko, je širši javnosti dokaj neznan, a njegovim specialitetam zaupajo tudi svetovno priznane znamke Almo Nature, Arden Grange, James Wellbelowed in druge. Če svojemu štirinožnemu prijatelju nudite le najboljše, smo prepričani, da ste mu že kdaj postregli hrano omenjenega proizvajalca, ki ga lahko preverite po kodi GB193E1446, skoraj zagotovo pa ste jo že kdaj opazili pri kakšnem veterinarju.


ZAKAJ RONi ZAUPA GA PET FOOD PARTNERS?


1. Ker z najboljšo tehnologijo zagotavljajo najvišjo kakovost:

- 2014 svetu predstavijo FRESHTRUSION, eno največjih inovacij v živalski prehrambeni industriji briketov, ki omogoča do 80 % svežega mesa v suhi hrani.

- 2015 uvedejo OPTIČNI SORTER, vizualni pregled briketov, s kombinacijo treh laserjev in kamere visoke ločljivosti.

- 2016 predstavijo TRETJO GENERACIJO FRESHTRUSION, ki sedaj zagotavlja 100% sveže sestavine v suhi hrani in s tem največ svežih sestavin med vsemi proizvajalci na svetu.


2. Ker prisegajo na najvišje proizvodne in varnostne standarde:

- Prestižni razred A po globalnem standardu za varno hrano BRC (British Retail Consortium).

- Članstvo v združenju PFMA (vodilno britansko trgovinsko združenje za prehransko industrijo za hišne živali), ki se osredotočajo na zagotavljanje informacij o pripravljenih hranah in dobrih praks nutricionizma.

- Akreditacija neprofitne organizacije MCS (Marine Stewardship Council), ki prisega na ribe, pridobljene po načelih okolju prijaznega ribolova.

- Uporaba električnih viličarjev, ki ne onesnažujejo hrane in okolja.

- Najvišja varnost in zaščita pred salmonelo in kovinami.


3. Ker vedno zagotavljajo široko in najkakovostnejšo ponudbo:

Njihovi proizvodni obrati omogočajo več kot 20.000 konfiguracij hran, 10 vrst svežega mesa pri hrani za pse in hkrati veliko različnih vrst pasje hrane; Grain Free, organska, z visoko vsebnostjo svežega mesa, z malo vsebnostjo hidratov, hrana za občutljive pse, hipoalergena hrana ...